Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard | Locatie

Alles dichtbij

Locatie

Nieuwbouw in bestaande woonwijk

In nieuwbouwproject Gerard Douplantsoen woon je in een gloednieuw huis in een bestaande wijk, aan de noordoostkant van Heerhugowaard. Alle straten zijn vernoemd naar Nederlandse kunstschilders. Midden in de wijk bevindt zich het Carel Fabritiuspark. Op loopafstand ligt het Raadhuisplein, met winkels, cafés en restaurants. In minder dan tien minuten fiets je naar het winkelcentrum Middenwaard met meer dan 150 winkels.

Volop speelmogelijkheden

Ook voor kinderen is de locatie ideaal. Ze kunnen zich helemaal uitleven in Waardenhout, een speelbos van Staatsbosbeheer. Op slechts een paar honderd meter afstand ligt het recreatiepark Rosarium, met een speeltuin met meer dan twintig speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Terwijl de kinderen zich hier vermaken, kunnen de ouders een gezellig wat drinken op het aanwezige terras.

Kinderopvang en scholen

In de directe omgeving van Gerard Douplantsoen is kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs te vinden. De allerjongsten kunnen terecht bij Babbels locatie Pater Jan Smit of Zevensprong en ’t Puttertje Babbels. Ook aan basisscholen ontbreekt het niet: PJ Smitschool, Zevensprong, De Helix, Basisschool de Boomladder en RK Basischool De Paperclip. Voor voortgezet onderwijs kun je terecht op het Trinitas College RK scholengemeenschap, Clusius College en Huygens College.

Interesse? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en schrijf je in.

Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard

Bereikbaarheid

Vanuit de Schilderswijk zijn via de N242 en N507 omliggende steden als Hoorn (A7), Alkmaar en Haarlem (A9) en Schagen uitstekend bereikbaar. De nabijgelegen Oosttangent is onderdeel van verschillende belangrijke busverbindingen. Het NS-station Heerhugowaard ligt op 10 fietsminuten. Hier pak je makkelijk de trein richting Alkmaar, Amsterdam Centraal, Schiphol, Haarlem, Hoorn en Den Helder.

Route

Belangstelling

Wil jij op de hoogte blijven van verkoopprojecten in de regio Heerhugowaard? Maak nu een online woondossier aan.

Aanmelden