Nieuwsberichten

Uitverkocht

Het succes van de acht twee-onder-een-kapwoningen is zo groot. Inmiddels zijn alle woningen van Gerard Douplantsoen verkocht. We wensen de kopers veel geluk in hun nieuwe woning in Heerhugowaard.

Alles is onder optie

De verkoop van Gerard Douplantsoen is nu twee weken met succes gestart. Heel veel mensen hebben zich ingeschreven voor een twee-onder-een-kapwoning. Er waren zelfs meer inschrijvers dan woningen, dus inmiddels zijn alle acht nieuwbouwwoningen toegewezen en onder optie. De mensen die zich wel hebben ingeschreven en helaas geen woning toegewezen hebben gekregen, staan op de reservelijst. Wie weet is er voor hun zo toch nog een kans op een prachtige woning aan het water in Heerhugowaard. 

Wil jij je aanmelden voor de reservelijst? Neem dan contact op met de makelaar. 

Marielle Gerretschen over de verkoop

‘De interesse voor Gerard Douplantsoen is heel groot’

De acht woningen van Gerard Douplantsoen zijn nog maar net in verkoop, maar de interesse voor de huizen is nu al heel groot. Marielle Gerretschen, nieuwbouwmakelaar bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars, weet er alles van. ‘Het is erg leuk dat er in de Schilderswijk van Heerhugowaard weer mooie nieuwe woningen worden toegevoegd. De huizen passen mooi in de wijk en hebben een fantastische ligging aan het water. Veel mensen spreekt dit aan. We hebben daarom ook veel telefoontjes ontvangen van woningzoekers. We zijn blij verrast met de grote interesse voor Gerard Douplantsoen.’ 

Toewijzing
‘Bijna vijftig mensen hebben zich ingeschreven voor de twee-onder-een-kapwoningen,’ vertelt Marielle. ‘We hebben dinsdag 23 juni de woningen toegewezen. Gerard Douplantsoen telt maar acht nieuwbouwwoningen, daarom konden we ook maar acht mensen gelukkig maken met een toewijzing op een huis. Inmiddels zijn alle persoonlijke afspraken ingepland en alle huizen zijn nu onder optie.’

Geef de hoop niet op
Viste jij achter het net? En wil jij ook wonen in een nieuwbouwwoning van Gerard Douplantsoen? Dan heeft Marielle nog een goede tip voor je. ‘Er is altijd een kans dat mensen op de een of andere manier afhaken. Dus geef de hoop niet op. De mensen die zich al hadden ingeschreven voor een woning en buiten de boot vielen, staan automatisch op de reservelijst. Iedereen die zich nog niet had ingeschreven, kan zich ook aanmelden voor de reservelijst.’

Laatste kans om in te schrijven

Heb jij interesse in een twee-onder-een-kapwoning die grenst aan het water? Schrijf je dan nog snel in. Je hebt nog tot maandag 22 juni 12.00 uur de tijd om je in te schrijven. De inschrijving verloopt helemaal online. Hoe je dat doet? Dat leggen we je graag uit aan de hand van de volgende stappen: 

Stap 1: log in op de website
Ga naar de website van Gerard Douplantsoen en log in via het online woondossier. Als het goed is, heb je al een account aangemaakt. 

Stap 2: klik op digitaal inschrijfformulier
Als je in je woondossier bent klik je linksboven op de knop 'Digitaal inschrijfformulier'

Stap 3: vul je NAW gegevens in
De eerste stap van het online inschrijven bestaat uit het invullen van je NAW-gegevens. Nadat je dit hebt doorgegeven klik je op 'opslaan en volgende'. 

Stap 4: geef je woon- en financiële situatie door
Nu wordt er gevraagd naar je woon- en financiële situatie. Wanneer je dit naar waarheid hebt ingevuld, klik je op 'opslaan en volgende'. Het is belangrijk dat voordat je je inschrijft, je een financiële check hebt gedaan. Denk hierbij aan een gesprek met een hypotheekadviseur. 

Stap 5: geef je voorkeuren door
Vervolgens geef je je woningvoorkeuren door. Als je tijdens de voorverkoop al je voorkeuren hebt doorgegeven, dan staan deze automatisch hier ingevuld. Heb je je toch bedacht? Deze kun je nu nog aanpassen door je voorkeursbouwnummer te selecteren. Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Geef dan ook je tweede of meerdere voorkeuren door.

Stap 6: ondertekening 
In deze stap kun je eerst een motivatie doorgeven. Hier kun je belangrijke opmerkingen neerzetten die je graag wilt doorgeven. Daaronder kun je de inschrijving ondertekenen. Vul de datum en je huidige plaats in. Met de linkermuisknop kun je je handtekening neerzetten. Als je deze stappen hebt gedaan, klik je vervolgens op ínschrijven'. Gefeliciteerd! Je hebt je nu ingeschreven en ontvangt gelijk een bevestigingsmail. 

Wil je na de inschrijving toch een andere voorkeur doorgeven? Dan kun je dit doen door dit te wijzigen. Denk er wel om dat je daarna opnieuw je inschrijving moet ondertekenen. Je kunt nog aanpassingen doorgeven vóór de inschrijfdeadline op 22 juni 12.00 uur. Schrijf je hier nu in. 

Heb je tijdens het inschrijven nog vragen? Schroom niet om even te bellen met Kuijs Reinder Kakes Makelaars. Je kunt de makelaar bereiken op 072 555 55 00.  

Nu in verkoop: vanaf nu start de inschrijving

Vanaf nu heb je ruim een week de tijd om je in te schrijven voor een twee-onder-een-kapwoning bij Gerard Douplantsoen. De inschrijving sluit namelijk op maandag 22 juni 12.00 uur. Wanneer je je hebt ingeschreven hoor je uiterlijk 24 juni van de makelaar of en welke woning aan jou is toegewezen. Als een twee-onder-een-kapwoning aan jou is gekoppeld, dan kun je hier een optie op nemen. Zo heb jij jouw droomhuis gereserveerd en kun je deze uiteindelijk kopen.

Wil je alles weten over hoe het kopen van een nieuwbouwwoning werkt? Bekijk hier het stappenplan.

Informatiemiddag

Droom jij van een ruime twee-onder-een-kapwoning van Gerard Douplantsoen, maar heb jij nog allerlei vragen? Speciaal voor jou organiseren Kuijs Reinder Kakes Makelaars en projectontwikkelaar Van Wijnen een informatiemiddag op woensdag 17 juni. Je kunt dan je vragen van tevoren even mailen naar nieuwbouwheerhugowaard@krk.nl. Dan bellen de adviseurs je tijdens de informatiemiddag tussen 14.00 en 16.00 uur je om persoonlijk antwoord te geven op al je vragen. 

Als je tussendoor nog vragen hebt of meer wilt weten, kun je deze ook altijd stellen aan de makelaar. Neem nu contact op met de makelaar.

Start verkoop 12 juni

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning van Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard? Goed nieuws: vrijdag 12 juni start al de start verkoop van de acht twee-onder-een-kapwoningen. Dat betekent dat vanaf dan de definitieve prijzen bekend zijn op de website, de brochure te downloaden is en dat je je dan online kunt inschrijven voor een woning van Gerard Douplantsoen. 

Online inschrijven

Wanneer de verkoop start, dan begint ook gelijk de online inschrijving. Dat betekent dat je vanaf dan definitief door kunt geven dat je interesse hebt in een woning van Gerard Douplantsoen en daarmee ook graag een optie wilt op een woning. Wanneer de inschrijfperiode is verlopen, gaan de makelaar en de projectontwikkelaar de nieuwbouwwoningen in Heerhugowaard toewijzen en wordt iedereen die zich heeft ingeschreven persoonlijk gebeld of en welke woning aan hen is toegewezen. Wanneer er daarna nog nieuwbouwwoningen beschikbaar zijn, worden deze regulier verkocht. 

Maak jij straks van Gerard Douplantsoen je thuis en wil jij je online inschrijven. Wees dan nu al voorbereid en maak alvast een online woondossier aan, via dit persoonlijk woonprofiel kun jij je straks online inschrijven voor een woning. Maak hier je online woondossier aan.

Informatiemiddag
Helaas is het vanwege de corona-situatie niet mogelijk om een evenement te organiseren. Toch willen Kuijs Reinder Kakes Makelaars en projectontwikkelaar Van Wijnen iedereen die interesse heeft een moment aanbieden om telefonisch contact op kan nemen. Wil jij graag alles weten over de woningen en de verkoopprocedure? Op woensdag 17 juni is er een informatiemiddag. Dan staan van 14.00 uur tot 16.00 uur staan de adviseurs van Kuijs Reinder Kakes Makelaars en projectontwikkelaar Van Wijnen telefonisch voor je klaar. Ben jij geïnteresseerd in een telefonisch gesprek tijdens de informatiemiddag? Laat dit dan even weten door te mailen naar nieuwbouwheerhugowaard@krk.nl, we nemen dan zelf contact met je op.

Maar ook als je tussendoor nog vragen hebt of als je meer wilt weten, kun je deze altijd stellen aan de makelaar. 

Geef nu je voorkeuren voor een bouwnummer door

Heb jij interesse in een moderne twee-onder-een-kapwoning in Heerhugowaard? Je kunt nu al je voorkeur doorgeven voor welk bouwnummer jij het meeste geïnteresseerd bent. Dit doe je door eerst een woondossier aan te maken of, wanneer je al een woondossier hebt aangemaakt, in te loggen in het online woondossier. Wanneer je bent ingelogd, klik je links op het menu op de knop 'mijn woning'. Hier kun je doorgeven welk bouwnummer jouw eerste, tweede of derde voorkeur heeft. Je kunt zelfs tot en met acht voorkeuren doorgeven. Kies jij ervoor om je voorkeuren door te geven, dan heb je hier voordelen van wanneer de verkoop is gestart. Handig toch? 

Wil jij nu je voorkeuren doorgeven? Ga nu naar het online woondossier.

De prijsranges zijn nu bekend

Heb jij het al gezien? Nu de start verkoop steeds dichterbij komt, zijn de prijsranges van de twee-onder-een-kapwoningen van Gerard Douplantsoen al bekend gemaakt. Deze prijzen liggen tussen de €380.000 en €445.000. Je kunt de prijsranges per bouwnummer bekijken in de interactieve kavelkaart op de homepagina. De definitieve prijzen worden vanaf de start verkoop bekend gemaakt.

Ben jij nieuwsgierig naar de prijsranges? Bekijk ze hier

Belangstelling

Wil jij op de hoogte blijven van verkoopprojecten in de regio Heerhugowaard? Maak nu een online woondossier aan.

Aanmelden