27-05-2020

Start verkoop 12 juni

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning van Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard? Goed nieuws: vrijdag 12 juni start al de start verkoop van de acht twee-onder-een-kapwoningen. Dat betekent dat vanaf dan de definitieve prijzen bekend zijn op de website, de brochure te downloaden is en dat je je dan online kunt inschrijven voor een woning van Gerard Douplantsoen. 

Online inschrijven

Wanneer de verkoop start, dan begint ook gelijk de online inschrijving. Dat betekent dat je vanaf dan definitief door kunt geven dat je interesse hebt in een woning van Gerard Douplantsoen en daarmee ook graag een optie wilt op een woning. Wanneer de inschrijfperiode is verlopen, gaan de makelaar en de projectontwikkelaar de nieuwbouwwoningen in Heerhugowaard toewijzen en wordt iedereen die zich heeft ingeschreven persoonlijk gebeld of en welke woning aan hen is toegewezen. Wanneer er daarna nog nieuwbouwwoningen beschikbaar zijn, worden deze regulier verkocht. 

Maak jij straks van Gerard Douplantsoen je thuis en wil jij je online inschrijven. Wees dan nu al voorbereid en maak alvast een online woondossier aan, via dit persoonlijk woonprofiel kun jij je straks online inschrijven voor een woning. Maak hier je online woondossier aan.

Informatiemiddag
Helaas is het vanwege de corona-situatie niet mogelijk om een evenement te organiseren. Toch willen Kuijs Reinder Kakes Makelaars en projectontwikkelaar Van Wijnen iedereen die interesse heeft een moment aanbieden om telefonisch contact op kan nemen. Wil jij graag alles weten over de woningen en de verkoopprocedure? Op woensdag 17 juni is er een informatiemiddag. Dan staan van 14.00 uur tot 16.00 uur staan de adviseurs van Kuijs Reinder Kakes Makelaars en projectontwikkelaar Van Wijnen telefonisch voor je klaar. Ben jij geïnteresseerd in een telefonisch gesprek tijdens de informatiemiddag? Laat dit dan even weten door te mailen naar nieuwbouwheerhugowaard@krk.nl, we nemen dan zelf contact met je op.

Maar ook als je tussendoor nog vragen hebt of als je meer wilt weten, kun je deze altijd stellen aan de makelaar.