Veelgestelde vragen

Aan de noordoostkant van Heerhugowaard in de Schilderswijk.

In totaal worden er 8 twee-onder-een-kap woningen gebouwd.

Zodra er 70% van de woningen in een fase is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning is, wordt de werkelijke start bouw afgekondigd. Zoals het nu lijkt start de bouw in het voorjaar van 2021.

De verkoopprijzen van een basis woning zijn definitief zodra de woningen in verkoop zijn.

Duurzaam en energiezuinig bouwen staat hoog in het vaandel bij Van Wijnen. Zowel in de bouwfase als in de woonfase. Er wordt bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen rekening gehouden met duurzame materialen. Daarnaast hanteert Van Wijnen de geldende regelgeving met betrekking tot energiezuinigheid en duurzaamheid. De woningen krijgen een EPC van 0,4. In basis hebben de woningen een individuele warmtepomp. In het meerwerk is het mogelijk om te kiezen voor extra zonnepanelen.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.

Er wordt een meer- en minderwerklijst gemaakt. Hierin kun je je eigen woonwensen aangeven, zoals bijvoorbeeld een uitbouw of ander sanitair. Ook zijn er complete afbouwpakketten mogelijk.

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs is de makelaar van Gerard Douplantsoen. De makelaar staat voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in Gerard Douplantsoen.

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs

Middenwaard 2 C
1703 SE Heerhugowaard

072 – 555 55 00
nieuwbouwheerhugowaard@krk.nl
www.krk.nl

Daarnaast krijg je na de aankoop een woonconsulent toegewezen, die je gedurende de gehele bouwperiode zal begeleiden en aan wie je al jouw vragen en opmerkingen kwijt kunt.

De start verkoop van Gerard Douplantsoen start in juni 2020. Schrijf je in voor het woondossier en wees als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geinformeerd te worden over de exacte datum.

Via onderstaande link kun je je inschrijven voor het Woondossier.
gerarddouplantsoen.nl/interesse

Voor meer informatie over het financieren van je nieuwe woning lees je hier meer.

Belangstelling

Wil je niks missen van de ontwikkelingen rond Gerard Douplantsoen Heerhugowaard?
Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden